Bo vid havet, eller nere vid sjön, som vi säger här på Österlen.

Hemvärnsgården och Skyttepaviljongen är två av våra nya boenden nere vid Borrbystrand beläget ca 350 meter ifrån havet. Husen passar bra för släktträffar, generationsboende eller övernattning för er som gör någon form av gruppaktivitet t.ex. vandring och träning.

I det stora huset som vi kallar ”Hemvärnsgården” har vi gjort 3 lägenheter i två plan på vardera ca 60 m2, fullt utrustade med bl.a. kyl/frys och diskmaskin. Här bor du bekvämt med öppen planlösning på bottenplan, kök och vardagsrum och toalett. Du går direkt ut genom glasdörrarna med fikat och sätter dig i solen på den fina uteplatsen som löper runt hela huset. Var lägenhet har utemöblemang både på framsidan och baksidan.  På andra våningen har du 2 sovrum och en liten hall till ditt förfogande.

Det lite mindre huset som vi kallar ”Skyttepaviljongen” ligger strax ovanför och det huset består av 2 lägenheter på drygt 50 m2 med mellanliggande entré. De båda lägenheterna har öppen planlösning på nedervåningen bestående av hall, kök, badrum och en sängplats med dubbelsäng.  Det finns även ett sovloft med 2 bäddar och ett sovloft med en bädd. Totalt i huset finns alltså 5 bekväma sängplatser.

Även här har du uteplats som löper runt hela huset.

En liten promenad genom skogen för dig ner till den ljuvligaste strand med vit sand och många vandringsstråk. Stranden sträcker sig från Örnahusen till Hagestad Naturreservat och Backåkra.

Alla våra lägenheter är fullt utrustade med det mesta du behöver för din vistelse. Alla boenden är självhushåll vilket innebär att du själv tar med dig lakan, påslakan och örngott och städar lägenhet innan avfart.

Rulla till toppen